Yaşar Yalçın İlköğretim Okulu'nda çalışmalar sürüyor

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde hayırsever iş adamı Yaşar Yalçın tarafından yeniden yaptırılan eski adıyla Fatih İlköğretim Okulu yeni adıyla Yaşar Yalçın İlköğretim Okulu'nda çalışmalar devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Haziran 2012 11:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çalışmaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Halim İlgi ile birlikte inceleyen Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, ?İlçeye yakışır bir okul daha geliyor. Yaşar Yalçın İlköğretim Okulu'nun modern ve konforlu bir okul binası olmasının yanında, okul binası depreme dayanıklı bir bina? dedi.

Temmuz ayında inşaatının tamamlanması planlanan ve yeni eğitim, öğretim yılında hizmete açılacak olan Yaşar Yalçın İlköğretim Okulu'nun özellikle ısıtma ve asansör sistemleriyle okuldaki öğretmen ve öğrencilere büyük kolaylık sağlayacağı bildirilirken, 32 derslikli okulun bina olarak Korkuteli'nin en büyük okulu konumunda olacağı kaydedildi.

Bugüne kadar okulun yapımına yaklaşık olarak 1 milyon lira harcayan hayırsever Yaşar Yalçın, ?Toplum olarak eğitime çok önem vermemiz gerekiyor. Bir ülkedeki insanların eğitim düzeyi ne kadar iyi olursa, yaşam şartları da o kadar iyi oluyor. Ben de ağabeyim Ramazan Yalçın gibi Korkuteli'ne güzel bir okul yaptırmak istiyordum. Bu düşüncemi yakın dostlarımla paylaştım. Daha sonra bu ilköğretim okulu fikrini hayata geçirdik? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber